Σχετικά με μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό χώρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου.

Μέσα από αυτόν φιλοδοξούμε να είμαστε πάντα σε επαφή μαζί σας, με τα νέα του Συλλόγου μας, τις δραστηριότητές του, τις εκδηλώσεις μας και να σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε ενδιαφέρει την σχολική μας κοινότητα.Σας προτρέπουμε επίσης να μας στείλετε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις σας, για να μπορούμε να είμαστε πάντα επίκαιροι στα θέματα που απασχολούν γονείς και μαθητές.

'Οσοι επιθυμείτε, μπορείτε να συμμετέχετε ελεύθερα στην διαμόρφωση της ύλης του δικτυακού τόπου.

 

 
Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας είναι υπεύθυνοι για την καταγραφή και την επεξεργασία των μηνυμάτων και των δημοσιεύσεων των γονέων & κηδεμόνων  καθώς και των επισκεπτών της ιστοσελίδας. Η ευθύνη για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων ανήκει αποκλειστικά στον συντάκτη τους ο οποίος θα πρέπει να λάβει υπόψη του την κείμενη Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία. Τα κείμενα που τελικά αναρτώνται ως περιεχόμενα της ιστοσελίδας εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα το ΣΥΛΛΟΓΟ και τη διαχείριση της ιστοσελίδας.

 

 

Ιστορικό

Ο Σύλλογος Γονέων των Μαθητών του 12ου Δημοτικού Σχολείου ζωγράφου ιδρύθηκε το 1986. To πρώτο Καταστατικό ψηφίστηκε στην Ιδρυτική Συνέλευση της 6ης Φεβρουαρίου 1986 και ο Σύλλογος αναγνωρίστηκε με την απόφαση 890/19-3-1986 του Πρωτοδικείου Αθηνών. Το ισχύον Καταστατικό προήλθε από τροποποίηση του 2000.

 

Iδρυτικά Mέλη                                           Kαταστατικό